Edvin papa ajánlása

10678766_720617458023893_2813715664729628746_n

You may also like...

1 Response

 1. Morócz Emil szerint:

  Üdvözlöm a honlapot!

  Nagyon örülök, hogy végre ismét van ilyenünk. Nyilvánvalóan jót tesz a magyar minigolfnak, ha erről a szabadidősportról minél több, minél színesebb, érdekesebb hiteles információ jut el az érdeklődőkhöz, esztétikus formában.

  Ilyesmiket pedig lehet látni a honlapon, különösen szembeötlő például az „Edvin papa ajánlása” című cikk fölötti képen látható, az akadály mögött vigyorgó férfiarc esztétikus szépsége.

  Az ilyen pozitívumok mellett csupán kevés hibát találtam, amelyek közül a legnagyobbnak a Minigolfról / Történelem menüpontban olvasható azt a mondatot tartom, mely szerint „2008-ban újabb jelentős WMF verseny LESZ hazánkban, mégpedig az Ifjúsági Világbajnokság, melynek helyszíne Budapest”
  Nem tudom, ki hogy van vele, de ha ilyennel találkozom egy honlapon, szinte automatikusan elkattintok róla, mert a továbbiakban nem várok tőle semmi érdemlegeset, semmi hiteleset.
  Honlap szerkesztéséhez nem értek, de megkockáztatom, hogy a fenti mondatban a „lesz” szó „volt”-ra cserélése két kattintással megoldható.

  Ezzel függ össze, hogy a pályák leírásánál Budapesti filcpályáról is olvashat az érdeklődő, noha nincs ilyen. Ugyanígy a budapesti pályák menüpont alatti képek között sem jó meghagyni a rég nem létező, az IFI EB-re felállított filcpályák képeit.

  A mingolf szabályai menüpontnál nagyon jó a lényegre törő rövidség, a KO leiírásánál viszont az a kitétel, hogy „…a játékot az nyeri, aki több akadályt teljesített sikeresen” nem kellően informatív és félreérthető. Helyesen ez úgy hangozhatna például, hogy „…a játékot az nyeri, aki több pályán ér el jobb eredményt, mint az ellenfele”

  Végül azt sem tartom szerencsésnek, hogy a velencei fedett pálya nyitvatartásáról azt az információt közli a honlap, hogy „Előzetes bejelentkezés szerint a fenti elérhetőségek bármelyikén, miután a Jánostól úgy tudom, hogy a pályának állandó a nyitvatartási rendje.

  Üdvözletem minden minigolfosnak:

  Morócz Emil

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>