BÚÉK 2015!

Sok szeretettel köszöntök minden minigolf játékost, minigolf kedvelőt és látogatót, akik a most ránk köszönő 2015 évben tájékozódni kívánnak a hazai minigolf élet útvesztőiben. Szándékom szerint tájékoztatni  szeretnék minden érdeklődőt  az összes eseményről, ami kis hazánkban (és azon kívül) a minigolf pályákon és körülöttük történik.

Az új Minigolf.hu

Köszönettel tartozunk az eredeti honlap létrehozójának és üzemeltetőjének, amiért hosszú és önzetlen munkájának eredményeképpen láthatjuk a hazai minigolfsport közelmúltjának életét és eredményeit. Nagyra becsüljük kitartását, aminek köszönhetően pontos képünk lehet az itt dokumentált évek versenyéletéről, játékosairól, eredményeikről. Ez hatalmas érték számomra, amelynek megőrzése késztetett a honlap megvásárlására, abban a reményben, hogy a minigolfot kedvelő, figyelő és művelő magyar emberek osztoznak velem ebben a hitben.

Mostantól folyamatosan igyekszem helyet adni  nemcsak a versenyeknek, hanem a kluboknak, pályáknak és egyéb jelenségeknek is. Ezért is szeretnék tájékoztatást kapni és adni minden határon belüli és kívüli minigolf pályáról, ami működik, tehát felkereshető, függetlenül attól, hogy rendez-e versenyeket.  Ehhez kérem a minigolf pályák telepítőinek, tulajdonosainak, üzemeltetőinek, játékosainak közreműködését, hogy hiteles információkat jeleníthessek meg ezen a felületen.

Miről fog szólni?  Természetesen a versenynaptár alapján a versenyekről, eredményekről. Szeretnénk pozitív képet sugallni a minigolfról, a Minigolf Szövetség munkájáról, az elért eredményekről valamint a tervekről. ( Erről tárgyalásokat kezdeményezünk a szövetséggel és Gombkötő Nimród Márk elnök úrral.)

Kiknek szól?

  • Sportágat kereső gyermekeknek és szüleiknek,
  • kellemes kikapcsolódást kereső felnőtteknek,
  • leendő pályatulajdonosoknak,
  • a már megfertőzött minigolfjátékosoknak,
  • a múlt, a jelen és a jövő minigolf játékosainak

Terveink

Szándékom, hogy minden minigolffal kapcsolatos információ elérhető legyen ezen a felületen, legyen szó versenyről, a szövetség munkájáról, a klubok eseményeiről,  írott, képes vagy videó formájában is, pályáról vagy rendezvényről. Szeretném minél színesebbé, átfogóbbá tenni ezt a fórumot, ahol mindenki kielégítheti minigolf-éhségét, sőt, amennyiben érdemesnek tartja gondolatait, javaslatait megosztani másokkal és elküldi azokat, úgy itt is megjelenhet.  A régi honlap minden adata elérhető lesz a továbbiakban is, a honlap még folyamatos szerkesztés alatt áll.

Szeretnék minden ma működő minigolf pálya számára fórumot adni, pontos adatokkal és hiteles fotókkal dokumentált anyagot megjelentetni, hogy azok minden érdeklődő számára megtalálhatóak legyenek. Keresem azokat a partnereket, akik saját klubjuk, pályájuk eseményeiről és versenyeiről szóló hírekkel, meghívókkal, beszámolókkal velem együtt alakítják majd a honlap aktualitását.

Az új év kezdetén azt kívánom, ez a régi-új honlap legyen mindig érdemes a megnyitásra, adjon új információkat és késztesse arra a bizonytalankodókat, hogy ragadjon ő is minigolf ütőt, labdát és keresse fel a hozzá legközelebb eső minigolf pályát.

Mindezek reményében újévi kívánságom: Let’s golf!

Tóth János

TORESZ  Minigolf

You may also like...