Páros OB Mérnök u.

Egy hét csúszással, de elkezdődött a hazai szabadtéri minigolf szezon!

Az időjárás ugyan lehetett volna kegyesebb is a versenyhez, de 28 játékos mégis már alig várta a vasárnap reggelt! Ezúttal a Nyílt Páros kategória úgy alakult, hogy csak férfi párosok alkották, melyből magasan kiemelkedett a Pálinkás Csaba-Somogyi Kristóf páros. Utánuk következtek a dobogósak: Gombkötő Nimród Márk és Temesfői László páros. A bronzot a Kolits-Pintér páros nyerte. Éppen csak lemaradt a dobogóról a Matafán Gyula-Ollé József páros. Az 5. helyezett a szolnoki Adorján Ede-Víg Zoltán páros végzett.

Vegyes Páros kategória:

Kincses Ildikó-Steigler Ferenc győzelmét hozta, ők már külön-külön más párral is nyertek páros versenyt. A 2. a Sipos Valéria-Tóth János. A harmadik a Tóth Noémi-Csibrán Krisztián páros őket követte a Benke Erika-Morócz Emil és a Szendy Lujzi-Herczegfalvi László páros.

Amatőr Apród Páros kategória:

A győzelmet Lázár Daniela-Hárs Benedek szerezte meg a Molnár Dominik-Torma Ákos és a Molnár Benjamin-Ba Marcell páros előtt.

Kezdő kategória

A kategória győztese a Sperka László-Sperka Lacika.

Talán a három kör egy kicsit sok a kezdőknek. Amennyiben a versenyen KO is van talán az igazolt játékosoknak is elég volna két helyosztó kör, 1 javítós és 1 rontós. Utána szerencsésebb volna a megspórolt időt a KO-ra fordítani, mégpedig hogy teljes körök lennének, mert úgy lenne igazságosabb a verseny, főleg eterniten.

A KO-n már az első körben nagy és izgalmas összecsapások voltak, melyet a Pálinkás-Somogyi páros nyert a Kincses-Steigler páros előtt! A bronz meccsen ezúttal a Kolits-Pintér pár nyerte a Tóth Noémi-Csibrán Krisztián ellen.

Az eredmény hirdetés sok éremmel és a győztesek jutalmával a kupával ért véget. Minden játékos külön jutalmat kapott: 5 és 10 alkalmas minigolf bérletet. Reméljük mindenkinek sikerül lejátszani a bérletet és hamarosan visszatér a Magyar Minigolf Központba, annál is mert most már az új étterem miatt is érdemes lesz odajárni…

Eredményekért kattintson ide: Páros OB_2015

You may also like...