Diák Területi Döntő Érd

Május 9-én Érden lett megtartva a Minigolf területi döntő.

4 kategóriában sikerült versenyzőket indítani. A tét azonkívül,hogy ki milyen helyezést ér el a versenyen ,nem más volt mint,hogy ki jut az Országos Döntőbe!

A verseny Gombkötő Nimród Márk a Minigolf Szövetség elnökének köszöntőjével kezdődött.A játékosokat és a csapatokat több szülő és egyesületi vezető is a helyszínen személyes részvételükkel tisztelték meg!

A szülőkkel beszélgetve olyan véleményeket lehetett hallani,hogy nagyon jót tesz a gyereknek a Minigolf,mert koncentrálásra készteti a játék és folyamatos figyelmet és fegyelmet kíván a játék.A gyerek mindig várja a versenyeket és a versenyről mindig jó hangulatban megy haza .Most már több szülő is játsza a golfot,de ha még nem vette a bátorságot eddig ,hamarosan kipróbálja.

Ennek megfelelelő lendülettel játszottak a fiatalok. A kétkörös verseny nagy csatákat és fordulatokat hozott,általában a helyezések is úgy alakultak ki mennyit tud gyakorolni.

Mivel a versenyen már rutinosnak mondható játékosok vettek részt,hiszen a téli szezonban is szinte minden versenyen játszottak,így nem csoda,hogy mindenki bejutott az Országos döntőbe ,mely Szolnokon lesz megtartva az Amatőr OB-vel együtt,május  23-án!

A résztvevők pedig a következők:Kuchta Dóra ,Lázár Daniella,Krencz Dóra

A fiúk pedig:Molnár Dominik,Molnár Benjamin,Hárs Benedek,Ba Marcell Torma Ákos és Sperka László

Ismerve a szolnoki mezőnyt és az Amatőröket,talán egy egész jó kis napja lesz a Minigolfnak Szolnokon 23-án!

 

You may also like...