Országos Diák és Amatőr Döntő 2015

Szolnokon került megrendezésre az összevont verseny. Egyszerre volt Országos Diák és Amatőr verseny is. A szokásosnál nagyobb volt az érdeklődés, de a téli versenyek ezt szinte már előre vetítették. Egyrészt Érdről nagy létszámú csoport vett részt, másrészről pedig a hazai club invitálására indultak többen is! Mivel én személyesen nem vettem részt, így a Kincses Ildikó által kapott fényképek (amit ezúttal is köszönök) alapján lehet következtetni a győztesek és dobogósok személyére.

Igazából ezen a versenyen nem is a szám szerinti eredmény számít, hanem a helyezések. A fotókat elnézve azok a játékosok, akik a télen kezdték a játékot továbbra is töretlenek és jó lenne nem hagyni ezt a lelkesedést elveszni. Reméljük a nyár folyamán is lesz lehetőségük játszani és ha lehet az igazoltak közt, hogy továbbra is töretlenül tudjanak fejlődni. A versenyek létszámának és hangulatának is jót tennének az amatőrök.

A diákoknak jön az iskolában a nyári szünet és a táborok ideje. Örömmel mondhatom, hogy Golf Tábor az idén is lesz Érden a múzeum udvarán, mely egy hetes lesz, de két turnus szerveződik, mégpedig június 22-26-ig és július 06-10-között.

 

 

 

 

You may also like...