Új pályacsúcs Szolnokon: 25pont Fazekas Ádámtól

 

Rekkenő hőséget ígértek ismét a meteorológusok a versenyre és ezúttal be is jött! a versenyzőket azonban nem rettentette vissza,sőt mondhatni nagyon színvonalas mezőny és 5 csapat is összejött.

Több kategóriában is megküzdöttek a versenyzők.A verseny repülő rajttal kezdődött és mindjárt az elején egy szenzációs pályacsúcs született: Fazekas Ádám a  18 akadály után 25! pontot ütött. Csak gratulálni lehet az új csúcshoz,amely a 27 pontos körrekordot adta át a múltnak,melyet Pálinkás Csaba tartott.  Ketten külön párharcot vívtak a versenyen,Ádám az első körben bár 7 pontot vert a Csabira,a végén mindössze 1! pont döntött Ádám (89) javára Csabi(90) ellen. A 3. ezúttal Somogyi Kristóf (103) lett.

A Senior férfiaknál ezúttal az ellenállhatatlan Steigler Ferenc(94) győzött,megelőzve a Kolits- Pintér  Kincsemes játékosokat.

A nők mezőnyében ezúttal a hazaiak játékos a Tóth Noémi győzött(100) ponttal Kincses Ildikó (105) és Benke Erika (112) előtt.

A Senior nőknél ezúttal is Sipos Valéria nyert (118) pont.

A kezdőknél a győzelmet Sperka Bubu nyerte az újon szolnoki Csák Attila előtt.

A csapat versenyen ezúttal is a Toresz nyert:280 pont,viszont a 2. helyezett Szolnok(292) csak egy pont különbséggel előzte meg a Kincsem (293)csapatát!

Következtek a KO körök,ahol pályanyerést játszottak és csak a győztesek folytathatták a versenyt.

Nagy küzdelmek alakultak ki,ahol mindjárt egy nagy meglepetés is született a  Pálinkás Csaba-Tóth János párharcban  Csabi kiesett! 9 páratlan  számú pályán dőlt el a meccs,de csak annak is a rájátszásában. A négy közé jutott még Kolits Gábot és Pintér József mellett Fazekas Ádám is.

A további párosítás Fazekas Á- Kolits G és Tóth J-Pintér J. volt és a Fazekas Á-Tóth J. döntő alakult ki,melyet aztán Ádám nyert 7-4 re!

A nőknél a Sipos V-Tóth N. és a Kincses I- Benke E. elődöntők után a Kincses Ildikó-Sipos Valéria döntő következett,melyet Ildikó nyert 4-3-ra.

A verseny mindenkinek tetszett és remek lehetőséget adott a július 19-i Nemzeti Bajnokság szintén Szolnokon megrendezésre kerülő fordulójára.

Eredmények:
Kattintson ide a letöltéshez, megtekintéshez!

 

You may also like...