Mikulás-váró verseny Érden

Vajon mit hoz idén az érdi Mikulás…?

 

 

Idén úgy hozta a naptár, hogy a hagyományos Mikulás kupa december 6-ra, Miklós napjára és vasárnapra esne. Azonban a művelődési ház éppen emiatt 11 órai matinét és 15 órai kezdettel felnőtt szinházi előadást is szervezett a pálya fölötti színpadon, ami teljesen kizárja a minigolf verseny megrendezését.

Ám mivel nem szeretnénk megakadályozni, hogy a Mikulás bácsi idén is meglátogathassa az érdi pincebeli minigolf pályát, ezért kompromisszumként azt ajánlottuk neki, hogy szombaton keressen meg bennünket.

Mivel nem tudjuk, hogy mikor ér oda, ezért vállaltuk, hogy 9 órától 2 hosszú és nehéz kört lejátszunk a minigolf akadályokon, addig csak-csak megérkezik talán. Ő viszont komolyan azt kérte, hogy hozd magaddal a bal lábadat is…!

Szóval, komolyra fordítva a szót:

Mikulás váró verseny – 2015. december 5, szombat, 9 óra.

Helyszín: Szepes Gyula Művelődési központ, Érd, Alsó u. 9.

Nevezési díj: 2 000,-Ft / fő

A verseny két hagyományos körből áll, aminek a pontozása – igazodva más, kül-honi rendezvényekhez – annyiban módosul, hogy a körben legtöbb ütést végző versenyző 1 pontot kap, az őt előző 2-t, és így tovább, a legkevesebb ütésszámmal végzett játékos viszont értelemszerűen annyi pontot szerez, ahányan abban a körben indultak. A két kör eredményének összege adja majd a végeredményt. A verseny kiírása a jelenlévő versenyzői létszám függvényében változhat.

A rendezők elvárása, hogy részvételi szándékát mindenki legkésőbb december 2-ig (szerda) telefonon vagy írásban jelezze, mivel a helyszínin már nem lehet nevezni.

Érd, 2015.11.23.                                                                         Tóth János

Tel:   30-9-480-235

You may also like...