Újévi ARES Minigolf

Nem sokáig vesztegette az időt a hazai minigolfos társadalom. Már az első vasárnap rendeztek egy versenyt, mégpedig ezúttal egy újabb egyesület, az ARES kezdeményezésére. Ugyan a résztvevők száma elmaradt a várakozástól,  de akik neveztek, azok így is remek versenyt játszhattak. Két kör Minigolffal kezdődött a verseny, ahol külön kategória volt az ifiknék és a felnőtteknél.

Fiúk

1. Molnár Benjamin 100

2.Molnár Dominik  122

3.Torma Ákos         153

Lányok

1. Kuchta Dóra    102

2.Krencz Dóra      141

3. Lázár Daniella  142

A lányoknál csak egy pont döntött a 2-3.hely között, viszont nagy fölénnyel nyert Kuchta Dóra!

A fiúknál ezúttal kitűnő eredménnyel nyert a névnapos Benjamin!

A felnőttek versenyén nem igazán alakultak ki szoros eredmények, de a dobogós helyért azért  nagy volt a küzdelem:

1. Tóth János                        29+26 =55 pont

2.Ollé József                          33+44=77

3.Matafán Gyula                   44+39=83

4.Pavelka Zoltán                    42+45=87

5.Kuchta Attila                      52+45=97

6.Lantos Tünde                     60+60=120

7. id. Molnár Benjamin         59+71=130

Külön dicséretet érdemel Kuchta Attila, aki a 2.körben javítani is tudott és dicséret Lantos Tündének, aki viszont ingadozás nélkül hozta, amit tud!  Dicséret a Senior II. kategóriás id Molnár Béni bácsinak is! No és még kiemelendő Ollé  Józsi 1. körben hozott 33-as köre is! Csak így tovább Józsi!

A két kör után következett a KO!

Az  ifiknék óriási meglepetések születtek, hiszen Krencz Dóri borított minden papírformát: a 8 között 3-1-re nyert Lázár Daniella ellen, a döntőbe jutásért pedig – igaz hosszabbításban-, de 3-2-re nyert Molnár Benjamin ellen. Következett a döntő, ahol Kuchta Dóri volt az ellenfél, azonban Krencz Dórinak sorba jöttek az ászok, Kuchta Dórinak ezúttal csak 2-re sikerültek és ezzel a KO bajnok Krencz Dóra lett!

A felnőtteknél a KO nem hozott különösebb meglepetést, de Matafán Gyula menetelése a döntőig mindenképpen dicséretes! Mint ahogy Pavelka Zoltán diadala a 3.helyért szintén dicséretes! A győzelmet ugyanúgy mint az alapszakaszban Tóth János szerezte meg.

MiniFootGolf:

A végére maradt a FootGolf kör! Hazánkban eddig nem játszott verseny ezúttal egy akadálycserével,no és labda cserével simán játszható volt. Minden játékosnak 6-6 kísérlete volt akadályonként. Összesen 6 akadály volt és ha valaki mind a 6-ot belőtte egy akadályon ,akkor kapott volna egy jutalom pontot. Persze ez még várat magára,mert itt főleg Minigolf játékosok rúgták a bőrt. A felszólítás ezúttal is úgy szólt:Hozd magaddal a bal lábad is,de úgy látszik ide sem elég az egy bal láb…

Az eredmények itt is meglepetést hoztak,mert a felnőtteknél Béni bácsi(10) csak a szétlövésnél bukta az első helyet Tóth János(10) ellen,a 3. pedig Ollé Józsi (8) lett.

Ifik: nagy meglepetésre a győzelmet Torma Ákos 11 találattal nyerte,Lázár Daniella (10)  és Molnár Benjamin (8)  találat előtt.

 

 

 

 

You may also like...