Hóvirág Kupa 2016. Érd Február 7.

 

16.ranglista

Immáron 2001 óta évről -évre  télen is lehetséges itthon is minigolfozni.Általában a Toresz Minigolf által rendezett versenyeken.

A téli verseny sorozat nem annyira kötött mint általában a hivatalos versenyek  ,ezért lehet kísérletezni.

Így fog történni a mostani Hóvirág kupán is Érden az egész télen működő Fedett pályán!Mivel a januári versenyen nagy sikere volt a K.O. versenynek,ezért a mostani is erre fog épülni,mégpedig úgy ,hogy a verseny pénzdíjas lesz!

No persze igyekeztem úgy a verseny kiírással,hogy mindenkinek legyen esélye nyerni,mégpedig a maga szintjén.

Ezért a következőképen fog a verseny zajlani:

1.kör;repülőrajtos 18 akadályos  és ez alapján lesz egy sorrend .  Az eredmények alapján erősorrend szerint 8 fős csoportokban folytatódik a játék a szokott szisztéma szerint és pályanyeréses verseny, tehát KO.lesz!

A 2és3.körben 12 akadályos kör lesz és az ellenfelek minden pályán az általuk választott 2-2 akadályon küzdenek,s mivel 6 pálya van Érden így 12 akadályon dől el,hogy ki lesz a továbbjutó .

   A döntő 18 akadályos lesz.

Nevezési határidő febr.4 csütörtök!

A versenykiírásban jelezzük,hogy kik nyerhetnek pénz díjat.

Természetesen a győztesek, majd keveslik ezt ,de a nevezési díjat próbáltuk nem magasra emelni,de ez adja a nyeremény alapot. A Junioroknak egy külön csoportot indítunk  várhatóan 8 fő! Természetesen a nyeremények lehetnének nagyobbak is,de akkor magasabb nevezési díjakkal kellene operálni.

Más!

Régóta szerettem volna,ha van egy élő minigolf ranglista Magyaroszágon,de az ötletelésnél általában mindig elakadt. Nos ,ha nem is egy hivatalosat ,de szeretnék egy ranglistát vezetni,mely könnyen áttekinthető és követhető. Ranglista pontot úgy lehet szerezni,hogy minden versenyen az utolsó helyezett 1 az előtte lévő 2 pontot és így tovább ,szerezhetnek ,míg a győztes annyi pontot ahányan indultak a versenyen. ezáltal egyből azt is látni lehet ki hány fős versenyen hanyadik helyezést ért el!  A Hóvirág Kupa és az ARES Kupa eredményei is már beszámítanak. Olyan versenyek lesznek beszámíthatóak ahol legalább 3 klub játékosai részt vesznek és van abszolút rangsor.  Ez lenne a Minigolf.hu Ranglistája. Eredmény hirdetés az év utolsó versenyén!

 

Várunk mindenkit!

16’Hóvirág kupa

 

You may also like...