Páros Kupa Érd

Már az edzések is sikeresek voltak a játékosok körében,mert már a versenynap előtt is komoly mozgolódás volt a pályán.

Páros versenyek voltak Érden :Minigolf és Mini-Foot-golf !

Az előzetes nevezések alapján talán lehetett érezni,hogy a mostani hétvége munkanap volt.Talán egy kicsit többen is neveztek volna ,ha ez másképp van.

Még a verseny előtti napon sem volt mindenkinek párja ,így Herczegfalvi László is párt keresett magának!  Csak a start előtti pillanatokban derült ki,hogy Tóth Noémi sajnos lebetegedett és így Pálinkás Csabi is párt keresett ! Nos,adott volt a helyzet :Herczegfalvi-Pálinkás páros lett a vége!

Rajtuk kívül,  a Toresz játékosai ,a Szabó testvérek és nem várt nagy létszámban a Kincsem SE párosai:Kolits-Sörös M., Sörös Andi-Albók A. és a Morócz E. -Gyuricskó P. páros indult a versenyen.

Az első két kör a Minigolfé volt: a szabály az volt,hogy a pároknál a játékos társ kijavíthatta az előtte ütő eredményét,de ha rontott akkor az számított eredménynek. Tehát javítani,de rontani is lehetett az erdményen.

Az első kört az alkalmi páros Hercegfalvi -Pálinkás nyerte 19!ponttal. Nem kis meglepetésre a 3.helyen jött be az Albók-Sörös Andi páros. A rutinos Kolits-Sörös M. pár  jött be másodiknak.Csak a 4. hely jutott a Sipos V.-Tóth J-nak.5, az első Kör után az Ollé-Matafán duó,majd következett a Szabó Ádám-Szabó Patrik páros és a sort a Morócz-Gyuricskó Péter pár zárta.A második kör eredménye ugyanez lett csak a Sipos -Tóth J. pár lépett előre egy helyet.

Ezután következett a Mini-Footgolf:a párok ugyanazok maradtak: az első kör a minigolf eredményei alapján lett rangsorolva.Itt csak javítani lehetett a pár eredményén. A KO.rendszerben lebonyolított versenyen a győztes pár a Kolits Gábor-Sörös Miklós pár lett! A 2. helyezett Herczegfalvi László -Pálinkás Csaba páros lett. 3. lett az Ollé-Matafán pár. A 4. helyre már egy női vegyes páros is feljutott:Sipos Valéria-Tóth János.

Az eredményhirdetés után,még volt egy kis beszélgetés az új versenynaptárról:szinte mindenkinek tetszik az újítás.A játékosok, már nagyon várják a szabadtéri versenyeket és a jó tavaszi levegőt. Bár a résztvevők egyik fele nem játszott a garsteni versenyen,de szinte mindenki követte a versenyt szinte élőben a neten. Persze felvetődött az is ,hogy milyen jó lenne ha itthon is tudnánk hasonló körülmények között rendezni téli versenyeket. Talán egyszer…

A Kincse SE játékosai elmondták,hogy több külföldi játékos is jelezte,hogy jönne a Kincsem Kupára! Nos ,ha így lesz akkor azok ajátékosok akik még nem játszottak külföldön,ők is megtudhatják milyen is egy Nemzetközi Verseny!

Legközelebbi verseny a Mérnök utcában lesz :Funsport Kupa április 3-án!

 

 

You may also like...