Idénynyitó verseny lesz 04.03.

Idénynyitó Budapesten a Mérnök utcában.

Április első hétvégéjén 3-án vasárnap , végre indul a szabadtéri idény! A versenykiírás ,nagyon játékos barát! A versenyre mindenkit csak biztatni lehet,hogy induljon!

20160403_idenynyito_verseny_kiiras

Akár kezdő akár haladó játékos!

A Kezdő játékosok a helyszinen kapnak ütőt és labdát is!

A kiírás értelmében akik egy kicsit is komolyabban veszik a versenyt,már az előzetes nevezés fejében szombaton már gyakorolhat a pályán ,aztán a vasárnapi versenynapon az első körben még szinte bemelegítés képpen egy javítós kört  játszhat.

Utána jön a 3 körös „nincs pardon”,melyben minden ütés számít.Ráadásul az első kör után már erőnyerő sorrendben megy a verseny

. Csak bíztatni tudok,minden kezdő játékost is ,hogy induljon el,mert a 4 kör ugyan soknak tűnik ,de nem szabad elfelejteni,hogy a verseny Eternit pályán zajlik,ahol a pályák felén a tét 1.pont és ha ez nem sikerül akkor max 2 lehet!

Persze vannak nehezebben teljesíthető akadályok is, ahol néha a 2 pontnak is örül a játékos. Előre azonban nem lőjjük le a poént,mert akik már ismerik a pályát ,azok tudják melyek azok,akik pedig először játszanak rajta,azok számára nem akarom előre favorizálni a nem tuti ász pályákat!

Reméljük addigra az időjárás is kegyeibe fogadja a versenyt!

Az idei versenykiírások változást hoznak az eddigi évekkel szemben. A lényege,hogy a versenyek nem épülnek egymásra,melynek előnye,hogy bárki ráedzhet arra a versenyre,amely számára érdekesebb lehet.Egy-egy Játékos nem eshet ki, mert egy versenyt kihagyott, Bízzünk benne ,hogy a részvétel is emelkedni fog!

A Rendezők nagyon várják a Kezdő játékosokat is!

No és persze az igazolt játékosokat is!

You may also like...