Kincsem Kupa

Remek idő,több külföldi induló,kombi körök és kitűnő hangulat.

26-an álltak neki az első körnek, 4 osztrák és 2 román induló is volt ,no meg a 20 hazai!

Mindenki az első pályán kezdett,mégpedig az eterniten!A pálya fel lett csiszolva és csak a jétékosokon múlott,hogy hozzák-e az ászokat.

Hozták,a versenyen 3 játékosnak is sikerült 22-es kört menni,ami nagyon-nagyon  jó! A filcen a legjobb kört Pintér József ütötte 33-ponttal!

Nők:nagy csata alakult ki Sörös Andi (136) és Helm Jacqueline (138) között ,végül is 2 ponttal nyert a magyar játékos.

Férfiak:a nagy visszatérő Sebők Tamás (146) meggyőző fölénnyel nyert Heczegfalvi László (164) és Kuchta Attila (166) előtt.Kitűnően sikeredett az első nemzetközi versenye Sperka Lászlónak ,mindössze 4 ponttal maradt le a dobogóról.

Senior nők:az első kombi kör után csak 1 pont különbség volt a 2. a 3. és a 4. hely között.Végül is csak szétütésben dőlt el a 2. hely sorsa Kincses Ildikó javára Dangl Rosa ellen. A győzelmet Sipos Valéria szerezte meg 11 pont előnnyel.

Senior Férfi I.:a győztes a nap második legjobb eredményét produkáló Pintér József  (122) lett! Megelőzte mind a két osztrák versenyzőt Dangl Fritz (129) Helm Peter (159) ponttal végeztek.

Senior Férfi II.:a nap legjobb eredményével nyert Kolits Gábor! Mivel mind a négy kört vele játszottam,így csak dicsérni tudom a játékát ,Gábornak ha valamelyik akadály nem sikerül ászra,nem esik pánikba 2,de max 3-ból megcsinálja. Nagyobb hiba nélkül játszotta végig a versenyt és így megérdemelten nyerte a versenyt.

Összeségében elmondható,hogy nagyon-nagy űrt pótol a Kincsem Kupa,mert kombi köröket lehet játszani,több külföldi játékos is résztvevője a versenynek és már pénteken is van verseny (Páros) ,sőt szombaton a Rikiki verseny és vasánap a csapat verseny is lehetőséget ad a játékosoknak.

A Rikiki versenyt Sörös Miklós nyerte, a vasárnapi Kincsem csapat versenyt pedig a Polizei Sportverein Steyr csapata nyerte a Kincsem két csapata előtt.

Mivel az idei versenynaptár úgy lett megszerkesztve,hogy pályánként egymást követő  2 verseny legyen,így remekül fel lehetett készülni a május 14-15-én szintén itt rendezendő Magyar Kupára.

Kíváncsian várjuk a Magyar Kupa versenykiírását!

 

 

 

 

You may also like...