Budakeszi Kupa

Budakeszi_kupa_2016

24 játékossal indult a verseny. Az időjárás előrejelzés szerint,akár 2 kört is letud játszani a mezőny. Nos ez pontosan így történt,de ez már elég volt arra,hogy eredményt lehessen hírdetni.

A csapatok részéről  a Toresz 11,a Kincsem 7 az Ares 5 és a Szolnok 1 játékossal képviseltette magát. Így  létszámnak megfelelően 5 csapat is összejött a versenyre. Még egy újonc is szerepelt a versenyen az Ares játékosa Ványi Matild.

A kiírás szerint minden játékos ment két kört és ez egyben a csapat sorrendet is meghatározta.Az időjárás ideális volt a startra.

Az eredmények is elégjól és főleg nagyon szorosra  alakult.Az élen 5-ös holtverseny alakult ki akik mind 26 pontot ütöttek, de 27-et is ketten ütöttek:Nimród és Ollé is! Nagyon jól sikerült Matafán 29-es köre  és egyre jobbakat üt az amatőr Kuchta Attila 33. atöbbi játékos hoztra az általa elvárható eredményt.

A csapatban:egyből az élre állta Toresz I (111), sőt még a 2.helyre is a Toresz II. (117) csapata jött be,majd a Kincsem  Toresz 3 (134) és az Ares (213).

Rövid szünet után menetrendszerüen kezdődött a 2.kör:az élen mivel nagy tömörülés volt,várható volt,hogy aki jobbat ütött ,mint az első körben az felfelé megy a tabellán ,aki pedig ront az hátrább végez.

Igazából a mezőny második fel azt hozta amit az első körben így nagy változások nem történtek.Aki nagyot javított az Kuchta Dóri volt 41 után 28 pont!

Josh Toti 36 után 27!

Kuchta Attila 33 után 29!

Steigler Feri is javított 33ról 27-re! Persze ő már nyert  tornát is ezen a pályán.

Igazából az első 8-között történtek az izgalmas dolgok:

Ollé József rontott27-ről 31-re a 6.helyről a 8.ra esett vissza.

Matafán ugyan 1 pontot javított,de így megelőzte Ollét, a 7. helyre jött fel.

Sörös Miklós 26-ra ütött egy 29-et ez most a 6.helyet érte.

Sipos Valika 26-ra 27-et ütött ez az 5.helyre volt elég.

Kincses Ildi 26-26 pont és 4.hely.

A 2.és 3. helyen holtverseny alakult ki:Kolits és Tóth János közt: 26 és 25 pont!

A nap győztese pedig a verseny legjobb körét menő és 4 pontot javító Gombkötő Nimród Márk 27 után 23 pont!

 

A csapatoknál maradt az első forduló helyezései. Sajnos az időjárás már nem engedte a verseny folytatását ,ezért az addig elért eredmények alapján lett a verseny végeredménye is kihírdetve.

Mivel a verseny szinte a tápiói Magyar Kupa  szerint lett szinte meghírdetve ez abszolut bejött ,mert ott is két után a verseny eső miatt félbeszakadt…

Legközelebbi verseny egy hét múlva ugyanezen a pályán ,tehát Budakeszin lesz a Páros OB !

 

You may also like...