Versenynaptár 2017!

Az első verseny a FUN- kupa egy későbbi időpontban lesz megrendezve! )9-én tehát a verseny elmarad!

Sok verseny nem volt a télen,de a legelszántabb játékosok, már hagyományosan is részt vettek az ausztriai Garstenben megrendezendő minigolf versenyen és elmondható,hogy a magyar játékosok remekeltek :Temesfői László csak szétütésben veszítette el a versenyt, ami fantasztikus eredmény.

Megjelent az idei versenynaptár is,mely a szokásos versenyeket ajánlja egy kis ausztriai verseny lehetőséggel,mely Csabi ajánlása.Idén Csahország és Horvátország a nagy nemzetközi versenyek házigazdái.minigolf versenynaptár 2017(2)

Mivel a hazai mezőny (elnökség és játékosok) kettészakadt így nehéz jóslásokba bocsátkozni,hogy hazánk válogatottja részt vesz-e a VB-n és a Senior EB-n.Egy biztos most játékosanyagban is meg van a minőség és a létszám is!

Már megjelent a következő verseny a Kincsem Kupa  versenykiírása.Várhatóan ismét egy nagyobb létszám vesz részt a Tápiószentmártoni versenyen.

Kincsem Kupa időterv 2017

Bármennyien is vesznek részt a versenyeken,remélem a minigolf.hu oldalon beszámolhatok az eredményekről is és ehhez az is kell,legyen egy-két önként jelentkező aki írásban beszámol az élményeiről és  az eredményekről is. Örömmel adok róla tudósítást!2007_05110059_edited

 

minigolf versenynaptár 2017(2)Kincsem Kupa versenykiírás 2017

You may also like...