Irány Tápió! Kincsem Kupa 2018

Miután vége a szokatlanul hosszú télnek,már a Minigolf játékosoknak nagyon viszket a tenyerük ,hogy ütőt foghassanak a szabadban is.

Nos ,mivel a szövetség még mindig téli álmát alussza,így a hagyományos Kincsem Kupát Tápiószentmártonban a Kincsem lovasparkban,mégiscsak meg kellene rendezni már az idén is! Szerencsére van rá vállalkozó: Sörös Miklós és a Kincsem csapata ezuttal is bevállalta a rendezvényt és kiírta a versenyt,mely a négy napos munkaszüneti napnak köszönhetően is ,várhatóan az év legnagyobb minigolf eseménye lesz.

Reméljük,hogy a szövetség segítsége nélkül is lesznek nyári versenyek,mint a hagyományos Szolnok Kupa,Balaton Kupa,az Orfű Kupa.Sajnos már Budakeszi Kupa nem lesz,de állítólag a Tisza-tó partján lesz ismét működésbe állítva a pálya,hátha az új üzemeltető is kedvet kap egy kis minigolf verseny rendezéséhez…Legújabb hír,hogy Budapesten ( a Népligetben) fog nyílni egy sporttelep, ahol szintén lehet minigolfozni,sőt igény szerint versenyek is lesznek.

Szóval aki akar,az tud kedvenc sportjának hódolni.Az előrejelzések szerint pazar idő várható a versenyre.Reméljük ezúttal a teljes hazai mezőny ott lesz és még azokat is várják, akik ezután csatlakoznának a hazai minigoof élethez.

Kincsem Kupa versenykiírás 2018

Kincsem Kupa Párosverseny 2018  

You may also like...