Oktatás

10846395_981883875159511_1687101643998983040_n

Mi ez?

A minigolf Magyarországon versenysport, a világon pedig a 9. legnépszerűbb szabadidő sport. Évente rendezünk hazai bajnokságot kül- és beltéren egyaránt, ezért ha korlátozott helyszíneken is, de egész évben űzhető sportág. Európában felváltva rendeznek Európa  illetve Világbajnokságot, sőt a legjobb klubcsapatoknak Európa Kupát is. Annak érdekében, hogy ezeken a versenyeken a legjobban szerepeljünk, szeretnénk ismertebbé tenni a minigolfot, ezért indítottuk el a minigolf iskola rendszerű oktatását is, valamint a felnőttek számára a minigolf pályákon a sportág oktatását.

Miért jó ez nekem / a gyereknek?

Van egy magyar közmondás, mely szerint az okos más kárán tanul.  Ez a minigolfra lefordítva azt is jelentheti, hogy a kezdő játékos elfogadja a tapasztalt játékos tanácsait, és így rengeteg időt spórol meg valamint hatékonyan tudja elsajátítani a minigolf alapfogásait. Miből áll ez?

Hogyan kell  az ütőt jól megfogni, jó irányba, megfelelő erővel megütni a labdát?

Mik a szabályok, hogyan kell értelmezni őket, hogyan kell az eredményeket számolni?

Pálya és labda fajták megismerése, minigolf etikett…

Kiket várunk?

Tapasztalat alapján már akár 6 éves kortól elkezdhető a minigolffal való megismerkedés, speciális babygolf pályánkon, amely a TORESZ minigolf pályák különlegessége.

Ezen felül várjuk a magukat a  “soha életemben még nem golfoztam”, a “nem volt még ütő sem a kezemben” stb. kategóriákba soroló felnőtteket is, akik  8-10 alkalom után bármely minigolf pályán önállóan is fognak tudni játszani.  Persze, aki érez magában további ambíciókat is, azokat szívesen felkészítjük a havonta megrendezett kezdők versenyére, majd akár az igazolt versenyzők kategóriájába is.

Várjuk azokat az aktív játékosokat és újrakezdőket is, akik  szeretnék eredményességüket javítani.

Hol van és mennyibe kerül?

Érden, az Alsó utca 9-ben, a Szepes Gyula Művelődési ház pincéjében hétfőn és kedden 16-18 óráig, ára alkalmanként 600Ft/fő.

Velencén, a Velence Korzón, a Tópart utca 47. szám alatt, szerdán és csütörtökön, 14-18 óráig, ára 500Ft/fő.

Hol lehet érdeklődni, jelentkezni?

A foglalkozások csak előzetes bejelentkezéssel vehetők igénybe,

e-mailben:  info@minigolf.hu

telefonon:  +3630-948-0235