Tóth János Emlékverseny 2022

Kedves Minigolfozó Barátaink!

Szeretettel köszöntelek Benneteket abból az alkalomból, hogy 2022 október 8-án, szombaton Tóth János Emlékverseny lesz Tápiószentmártonban, az ország egyetlen, ám annál szebb és frissen felújított dupla pályáján. Ezúton is köszönjük Sörös Miklósnak és a Kincsem Egyesületnek a lehetőséget, hogy saját évzáró rendezvényük keretébe beilleszthettük ezt a versenyt.

Mint azt valószínűleg mindannyian tudjátok, a férjem próbálta meghonosítani az általa Minigolf1-nek nevezett, ász ütésekre alapozott játék szisztémát, amivel arra szeretett volna megoldást találni, hogy majdan a média – és általa a NÉZŐ-közönség – számára élvezhetővé és közvetíthetővé tegye ezt a játékot. Ezt szem előtt tartva invitálunk Benneteket: töltsük el együtt ezt a napot egy közös ebéd kíséretében régi és új játékos társainkkal, a mindannyiunk által kedvelt pályákon, az általa megfogalmazott játék formákban…

Mindig, mindannyiunk számára értékes visszajelzés az elért pontszám, hiszen mindennél jobban mutatja az 1 körben hozott ászok száma, hogy mennyire ismerjük a pályát, mennyire vagyunk felkészültek, mennyire tudunk koncentrálni.  A Minigolf1 erre ad egyértelmű választ: vagy tudom vagy nem tudom: 1 vagy 0. 

Fontos, hogy azokon az emelkedős filc pályákon, ahol a lyukat elütéskor nem láthatjuk, az akadály teljesítése ebben a versenyben már sikeres ütésnek számít, nem kell a fejben a 2. ütés. Azonban, ha a labda a lyukba is betalál, az + 1 prémium pontot jelent. Ezek a filc pályák: 2, 4, 10, 13, 14. 

Bízom benne, hogy nem rettent el Benneteket ez a játék forma, hiszen, ha szigorúnak is tűnhet, ez is ugyanaz a játék. 

Tisztelettel kérem a nevező játékosokat, hogy a Tóth János nevét viselő versenyen tartsuk be az ő elvárásait, a pontos kezdéseket, valamint az illetlen viselkedés és az alkohol fogyasztás teljes mellőzését. 

Nevezési határidő:

szeptember 30, péntek.

Nevezési díj:

2 500,-Ft/fő. 

Tervezett program:

  • Kezdés: 10:00, előtte gyakorlási lehetőség. 
  • 10:00 – MINI-ÁSZOK: dupla kör, eterniten 3 és filcen is 3 ütés. Két kör között 10 perc szünet lehet, de folyamatosan játsszuk, csak ász (tehát mindig elölről indított) ütésekkel. Mivel csak az ász ütéseket számoljuk, itt az a jó, ha sok-sok pontot tudunk gyűjteni…
  • 12:30 – Ebéd: babgulyás  
  • 13:30 – Javítós Minigolf1: dupla kör, javítós változat: amennyiben az első ütés sikertelen lenne, hátha a második… Azonos eredmény esetén az kerül előbbre a ranglistán, akinek az első ütése volt sikeres.
  • 15:00 – Minigolf1: dupla kör, csak 1 ütés minden pályán
  • 16:30 – Eredmény hirdetés 

Kérlek Benneteket, visszajelzéseket és nevezéseket a 06-30-948-0235 vagy a 06-30-9999227 telefonon, illetve az info@toresz.hu levelezési címre küldjétek.

Találkozzunk október 8-án Tápiószentmártonban!

Szeretettel:

Tóthné Sipos Valéria

You may also like...