Tóth János Emlékverseny 2022 Tápiószentmártonon – beszámoló

Nem tudhattuk előre, hogy mekkora siker lesz az első Tóth János Emlékverseny Tápiószentmártonon. Közel 40 játékos érkezett meg 2022.10.08-án, a Toresz Minigolf és a hazai minigolf játék jelentős alakjának, Tóth Jánosnak az emlékére rendezett barátságos minigolf versenyre. Aktív játékosok, régi sporttársak, rég nem látott barátok és kezdők is jelentős számban érkeztek és töltötték együtt a szombati napot.

A verseny délelőtt 10 órától egészen este 18 óráig tartott, babgulyásos, pogácsás ebédszünettel összesen három körben zajlott a verseny. A Minigolf 1 szabályai szerint az első körben eternit és filc pályákon mindenkinek három ász-ütési lehetőség jutott, majd a második és harmadik körben ugyanezen a 2×18 pályán egy-egy ütéssel lehetett javítani a pontszámon.

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük, hogy eljött akár játszani, akár csak találkozni régi barátokkal, sporttársakkal. Bízunk benne, hogy a következő években még sok közös minigolf versenyen láthatunk viszont hasonlóan népes mezőnyt, közönséget, sikereket és jó kedvet.

A verseny eredménye:

NőkPontokFérfiakPontok
I. helyezett: Badiu Geta128I. helyezett: Pálinkás Csaba121
II. helyezett: T. Sipos Valéria108II. helyezett: Fazekas Ádám116
III. helyezett: Makovei Elena77III. helyezett: Kolits Gábor100

A prémium díjat holtversenyben Pálinkás Csaba és Fazekas Ádám nyerte, akik közös megegyezés alapján szétütétssel döntötték el a trófea helyét, ami egy rövid, de izgalmas hirtelen halál verseny után Fazekas Ádámhoz került.

A részletes eremények a fotók közötti eredménytáblán találhatók.

A csodálatos helyszínért külön köszönettel tartozunk a tápiószentmártoni Kincsem csapatának.

You may also like...